Будзьце удзячны!

Ольга Фетт
Хай не згіне зерне падзякі
Прарасце і квітнее вечна
Каб заужды быць перакананым
у дапамозе і чалавечнасці

Не губляйце святой надзеі
у сціпласць і чысціню пачуццяу
Спадзяванні зусім недарэмны
Покуль удзячнасць спрыяе людзям!