6 рокiв

Максим Розен
Зараз ти є моя мрія,
У моєму житті подія.
Я вірю, що ти є та,
З чого починається свята.

Перед моїми очима був дим,
Я хотів бути вічно молодим.
Напевно, я не гідний любові,
Скільки залишилося крові?

Декілька років вже пройшло,
И завжди я думав, що
Ти як стіна, як холодне тіло,
І це мені дуже надоїло.

Я намагався тебе забути.
Якщо я зміг почуття почути,
Я би зрозумів, що це марно
Забувати те, що було гарно.

Я бережу останню силу,
Вірячи, що ти так хотіла...
Я зможу зробити крок,
Щоб почалася історія двох.