Колись ти менi розкажеш

Андрей Криворучко
Колись ти мені розкажеш,
Навіщо все це було.
Можливо, ти, навіть, знаєш,
Чом щастя моє загуло.

Не знаю, чи ти прошепочеш
Ім’я моє наостанок.
Або прокричиш… Як захочеш…
І підеш робити сніданок.

Забудеш мій голос ти швидко?
І посмішку мою забудеш?
“Невже було все це так бридко?”
“Яєшню чи тости ти будеш?”

Колись я дізнаюсь, можливо,
Навіщо страждав у коханні.
І житиму після щасливо
Ті дні, що для мене останні.