Три слова Я тебе кохаю естрадна п сня

Дельфинн
Три слова я тебе кохаю
1куплет
Земля едина
У нас з тобою
Дарую мрію
Зігрій любов'ю
Над нами небо
І хмари білі
Поглянь у очі
Як море синє
Лунає пісня
Все добре буде
Веде дорога
Ми щирі люди
На гальма тисним
Де світло красне
Блакитне з жовтим
Це наше щастя
приспів
Три слова я тебе кохаю
У снах своїх я промовляю
Надію знай я не втрачаю
Хоча і час не зупиняю
Три слова я тебе кохаю
В очах твоїх завжди читаю
Я вірю що літа настануть
Ніколи квіти що даруєш- не зів'януть
2куплет
Не підкорюся
Вітрам холодним
Не опинюся
Я у безодні
Крізь темну ніч
Я йду до тебе
Дві зірки сяють
Бо місяць в небі
Лунає пісня
Все добре буде
Немає зла
Щасливі люди
Повір у мрію
Зустрінеш долю
Твоє хиття
Все на долоні
приспів той же