Таке сiре сумне собаче життя!

Амальгама-69
Ты прямо в руки мне попал.
Как колобок чуть не удрал.
Тропинку "не туда" нашёл.
От всех ушёл, ко мне пришёл.
***
Що мій сОбак відчуває?
Хто мені це відгадає?
Біга стрімко, стрибА гнучко,
Фостиком філяє рвучко!
Вдома в кріслі, на дивані,
Засина собі в омані.
Так добами може спати -
Спокій мій охороняти.
Не чипай собачих втіх -
Спить тер'єр без вихідних.
Може він і прокидатись,
Коли хоче розім'ятись.
Остогидло? - І для кріх
Працювати теж не гріх.
Ось на дачі він в турботі,
Безперервно у роботі.
Садівництву співчуває,
Померанці зберігає.
Охоронець як не той
На ім'я Лорд Валларс - БОЙ.
Вдень и вніч він "на коні",
Та хоч у клOпітному сні!
ЗолотАва кучерЯ
Дихає в клюбочці...

...на тер'єра не зважа...

...Сонце - у віконці!