Осiннi холоднi тумани

Катерина Жебровська
Осінні холодні тумани…
У мороку тонуть шляхи…
Молочно-кисільні сутани
Вростають в дерева й кущі…

Тумани холодні осінні
Пливуть над Землею, мов дим,
Вбираються в сутінки сиві,
Зникають у мареві слів…

Холодні осінні тумани
Налито по вінця у сни…
Загоєно спокоєм рани…
Мінливість буття і краси…

Тумани осінні холодні…
Притишене серцебиття…
Фантазії, чари-пороги
Сплітають казки-відчуття…

20.11.2017