Нiжнiсть умирання

Катерина Жебровська
Й.Брамс – Трагічна увертюра , тв.81,
Академічний симфонічний оркестр
Національної філармонії України, Р. Кофман

Ніжність умирання…
Ніжність переходу
У світи далекі, не чужі…
Світла мить єднання…
Сходження в свободу…
Обранням озвучено Шляхи…

Невловимі грані…
Перетерті межі
Між своїм і іншим, не своїм…
Пережиті драми…
Блазні на манежі..
Серце відбиває смертний ритм…

Простору стискання…
Сповідь на дорогу…
Музика вплітається у сни….
Ніжність умирання…
Ніжність переходу
У світи далекі, не чужі…

25.11.2017