Скiльки нам часу з тобою вiдведено?

Дарья Савицкая-Кюри
Скільки нам часу з тобою відведено?
алгоритмами
долі стікають дні й залишають дереворитами
в нашій душі і свідомості
все несказане,
все незроблене, невідчуте.

Я закриваю очі і починаю
чути...
всі голоси  у моїй голові
сотні тисяч "я",
що шепочуться...

"alter ego", -
серця твого
хочу забути тон.
Сон. Цей мені наснився,
наче примара.
Хмара. Нависла над нами
велика і грозова.

Не говори слова!
Прошу. Не вимовляй їх.
Не надавай їм тої набутої беззмістовності,
що мене лякає...

Має
все залишитись в небутті...

Відпусти мою руку,
бо скоро, мабуть, світає.
Ми зустрінемось незабаром

в якомусь
наступному
житті.

Жовтень-листопад. 2017