Коли не бачиш свiтла ти

Майа Калинская
Коли не бачиш свiтла ти
I темна нiч приходить,
Заглянь у даль. Що бачиш ти?
Чи треба цi незгоди?
Незгоди мiж людьми, в собі
Відкинь їх і йди прямо.
За правду в кревнiй боротьбi
Крокуй ти нездоланно.
Нехай те все горить, пала.
Те все, що залишило,
Те , що покинуло тебе
У ту негожу днину.
Забудь i свiтло очам дай.
Вiдкрий ту насолоду,
Що з серця ллє дрiмку печаль
Про те, що бачиш сам.
Твоє життя - це тiльки ти.
Не йди i не дивися
Туди, куди дивляться всi.
Не думай й не берися.