Seni axtarir gozum.. я ищу тебя глазами

Курбанова Наргиз Нара
                1                Hardasan esgim, gayit sevgilim,
Sensiz darixiram, daha dozmur ureyim,
Senden ayrilan gunden,
Alir meni gusse,gem,
Seni axtarir gozum,
men nece dozum.
                NEGARE.
Harda galdi, harda galdi o gunler,
Gosledim, gozledim, niye gelmedin,
Yagis yagdi, esti soyug kulekler,
Gozledim men seni,  niye gelmedin,
Gozledim, gozledim,  yene gelmedin,
Niye gelmedin....
                2
Senli gunlerim dusdukce yada,
Nece yasayim, soyle, sensiz bu dunyada,
Yoxdur gecem, gunduzum,
Sonub goyde ulduzum,
Seni axtarir gozum, men nece dozum.
                NEGARE
Harda galdi, harda galdi o iller,
Ay kecti, il kecti, niye gelmedin,
Yagis yagdi, silindi itdi izler,
Gozledim, gozledim, yene gelmedin,
Gozledim men seni, niye gelmedin,
Niye gelmedin... niye gelmedin...