В. Муьшкуьрвидиз

Римма Гаджимурадова
Вагиф Муьшкуьрвидиз

Гьар экуьнахъ,
Пенжеридай атай гару
ЧукIурзава чилел чарар.
И чарара гьиссер хару,
Са шаирдин рикIин парар.

КIватIзава за чарар са-сад,
Кьезилбур я пешер хьтин.
КIелзава за цIарар са-сад,
Дердер-ялиз тежер хьтин...
21.06.2014