Небеса чистi й прозорi

Майа Калинская
Небеса чисті й прозорі,
Ви виселі й неозорі.
Я собі іду сама,
Куди пісня моя луна.
Ця небесна чиста краса -
Квітка найкраща, що в світі бува.
Я промовчу і не скажу,
Що я згадала і не сказала.
Хочу як птах
В світлих думках
У небо злетіти
У снах, у казках.
В небо злечу і полечу
Швидко туди, куди я захочу.
В ніжних піснях і світлих днях
Навіки залишуся там.