0, 4, 1, 10, 5 Схованка

Кирнасов Роман
0.4.1.10,5. «Схованка». № 152

1к. Зарплатню отримав я та хотів прожрати,
Ну, і зразу в магазин побіг купувати.
Тільки в тому магазині не було бухла,
Автоматів там гральних було до хрена.
Я поставив лише сто гривень, мені ;х не жалко,
Ще не стільки пропивав, програвав у карти.
Я нажав останній раз та хотів піти,
Як від туди заблищали гроші аж усі.
Приспів: 1 частина – загальна:
Схованка мені поможе як-небудь все одно,
Звичайно якщо не буде в політиці нове кіно.
Схованка вам поможе, якщо у вас вона є,
У чомусь завжди поможе, а також і літера «ж».
Приспів: 2 частина – індивідуальна:
Схованка є – халява, якщо довго лежить,
І хоч ви ;; отримали, коли працювали ножи.

2к. Як зірвав джек-поту я – гроші заховав.
Що мені з ними робити? Я цього не ждав.
;х сховав у дворі я, напис не писав,
Щоб ні хто ;х не знайшов і про це не знав.
Вже багато часу від тоді пройшло,
А я гроші не виймаю, бо усі лошьё.
З того часу я бухло більше не хочу,
А про схованку свою увесь час мовчу.
Приспів: 2 частина – індивідуальна:
Схованка нам поможе записати епізод,
Цей епізод десятий, він увесь патріот.

3к. Кожному потрібно думати про щось,
Кожному опора своя потрібна ось:
Про роки, про долю, про своє кохання,
Кожен про щось думає за своїм бажанням.
Ось і я щоб з розуму просто не зійти, –
Думаю про схованку, це не знаєш ти.
Хай не користуюся своїми я грошами,
Зате, я морально із собою на «ти».
Приспів: 2 частина – індивідуальна:
Схованка нам поможе записати епізод,
Цей епізод останній, тому що я – патріот.