Блудний син

Клавдия Дмитрив
Блудний син,блудний  син  повернувся,
Блудний син  знов  додому  прийшов.
Блудний  син,блудний син  стрепенувся,
І  дорогу  додому  знайшов.

Блудний син,блудний  син  повернувся,
Він  по світу  роками  блукав.
Блудний син,блудний  син  схаменувся,
Бо  від  долі  цього  не  чекав.

Блудний син,блудний  син  повернувся:
На  різних  стежках  він  бував.
Блудний син,блудний  син озирнувся -
Він  від  тіні  своєї  втікав.

Блудний син,блудний  син  повернувся:
Він  роками  по світу  блудив.
Блудний син,блудний  син аж незчувся ,
Що роки він  свої  загубив.

Блудний син,блудний  син  повернувся:
Мов  примара  блукав  по  світах.
Блудний син,блудний  син  повернувся,
З пустотою  у своїх  очах.

Блудний син,блудний  син  повернувся,
Повернувся  на рідний  поріг.
Блудний син,блудний  син  повернувся,
Та  батьків  обійнять вже не зміг.

Блудний син,блудний  син  повернувся,
Повернувся  до  рідних  батьків.
Блудний син,блудний  син  мов проснувся -
Не  почув він  батьківських вже слів…

02.12.2017 р.