Калинка

Йорданка Радева
ти си калинката
спряла полет в ръката ми
не смея да дишам
толкова е хубаво
невероятно ухание
на липсата ти в мен
а сега от твоето присъствие
до болка
имам нужда
а съм се превърнала
в страдание