Бiйцям АТО

Ксения Ротман
Ми дивимось угору та бачим чисте небо.
Та завдяки кому воно такеє гарне пам'ятати треба:
Не вагаючись він йде на захист Батьківщини               
Боронити землі рідної Вкраїни.
Щодня наражаючись на небезпеку,
Думає про дім, батьків, які тепер далеко.
Сім'я його тепер — знайомий батальон,
Це все в реальності, це навіть не жахливий сон.
Що там було, не зрозуміти з нас нікому.
Скоро повернеться солдат додому,
Закінчиться війна, зацвіте наша держава,
Слава Україні, героям слава!