Ты потрясающе красива!

Генка Богданова
Автор:Близкий Друг

Ты потрясающе красива,
И многим о тебе мечтать.
А я хотел, чтоб ты счастливой
Смогла со мною рядом стать.

А я хотел, чтоб улыбалась
Ты ослепительно всегда.
А я хотел, чтоб не расстались
Мы ни за что и никогда.

Чтоб стали лучшими друзьями,
Всегда умея поддержать,
Чтоб были близкими телами,
Других не смея подпускать.

А я хотел, чтоб, засыпая,
Прижаться ты могла ко мне,
В безумной страсти растворяясь,
Горела чтоб в моём огне.

А я хотел, чтоб мы ценили,
Друг друга больше жизни всей,
И Землю чтоб благодарили
За то, что встретились на ней.

Чтоб мы делили все невзгоды,
Рождались, умирая вновь,
Чтоб незаметно мчались годы,
Но лишь сильней была любовь!

14.11.2017


ТИ СИ ПОТРЕСАВАЩО КРАСИВА
Превод на български език: Генка Богданова

Ти си омайващо красива
и за теб мечтаят много.
Аз искам ти да си щастлива -
тъй да те обичам мога.

Аз искам ти да се усмихваш-
като пленителна звезда.
Аз искам все до мен да бъдеш,
със мен – до края на света.

Да сме с теб добри приятели,
да подкрепям аз умея.
Близки да са и телата ни,
да те дам на друг не смея.

Аз искам в твоите прегръдки
сладко вечер да заспивам
и с безумно страстни тръпки,
със своя плам да те обливам.

Искам аз и ти да се ценим
като живота. Аз копнея
на земята да благодарим,
че се срещнахме на нея.

Несгоди с тебе сме делили,
родени, умирахме пак.
Несетно летяха години,
с любовта – за безсмъртие знак.