Це життя... Рок

Григоренко Павел Глазков
А я п'ю гранатовий сік
В каждій дівчині тебе я впізнаю
Я просто до тебе вже звик
Я тебе в своїм серці тримаю.... 

Ти до мене прийдеш ві сні
Так ніжно в губи цілуєш
З ранку прокинусь один
Ти з іншим у барі танцюєш...


Це життя... це ниття... без кохання ні подиху
Це любов... в небуття... без єдиного дотику... 
Це коли... ти один... між бетонними стінами
Це любов... у яку... ти хотів би повірити...

Це життя, це ниття, без кохання ні подиху
Це любов в небуття, без єдиного дотику...   
Це коли ти один, між бетонними стінами
Це любов, у яку, ти хотів би повірити...


Я кохаю тебе, а любов не взаємна я
Я вбиваю себе, і це так не приємно є...
Це коли під дощем, душа твоя мочиться
Коли більше тобі, жити не хочеться...


А я п'ю гранатовий сік...
В каждій дівчині тебе я впізнаю.
Я просто до тебе вже звик
Я тебе в своїм серці тримаю... 

Ти до мене прийдеш ві сні
Так ніжно в губи цілуєш.
З ранку прокинусь один
Ти з іншим у барі танцюєш...
 

Це життя, це ниття, без кохання ні подиху
Це любов в небуття, без єдиного дотику...   
Це коли ти один, між бетонними стінами
Це любов, у яку, ти хотів би повірити.

11 Листопада 2017 21:41