Може це-Божий дар

Александр Захаренко 3
Цілий день небо сіре,
Його очі в сльозах,
Та зриваеться вітер,
І летить,немов птах

Він дерева хитає,
Що вже голі стоять,
А до Нового року,
Може,днів двадцять п*ять

Перше грудня сьогодні,
Небо плаче про літо,
Скоро вже і ялинки,
Розцвітуть наче квіти

Католицьке Різдво,
Новорічні вітання,
Може сніг упаде-
Є надія,остання

Ми вже звикли без снігу,
До Морозів Хрещенських,
Може це Божий дар,
При тарифах,Вселенських

На Землі потепліло,
Та в Сахарі сніги,
За земнії гріхи,
Віддаємо борги

Плаче сивеє небо,
на початку зими,
Та у січні щедрівки,
Заспіваємо ми

01.12.2017 рік,
до +9 градусів