Дякую тобi

Олександр Мачула
Той спів підніс увись, на Небеса!
Так линув голос твій чарівно, мило.
І почуттів вся неземна краса
мою зболілу душу полонила.

Спасибі Господу за ці щасливі дні,
за те, що не лежу я у знемозі,
що ти усе ж зустрілася мені
на нелегкій життя мого дорозі!

03.12.2017