Еклер

Наталя Мазур
Ну що, скажіть, здавалось би - зима,
Коли все біле й сипле сніг щосили?
Повільно йду по вулиці сама,
Бо Ви мене в "Еклер" не запросили.

За комір сніг упасти норовить,
Хоч і бешкетник, але ніжний, милий.
Мені здавалось, що наступить мить...
Та Ви мене в "Еклер" не запросили.

Чи вип'ю каву з Вами я ще раз?
Дивлюсь у розмальовані вітрини
І бачу там не тістечка, а Вас,
А Ви мене в "Еклер" не запросили.

04.12.2017р.