Морський прибiй шумiв

Людмила Киреева-Силенко
Морський прибій шумів,
І маревом тремтіння
Плив ніжності мотив,
Торкався снів осінніх...

Озвалася струна
Душевним давнім болем,
Горюча таїна
Живої ще, любові -

Мотивом в дивнім сні,
Кипінням хвиль причалу
Дзвіночки весняні
У мріях зазвучали.

Здолавши часу плин,
У Вічності хоралі
Лунав Любові гімн
Наперекір печалі...

2013