Вишиванка

Марат Шайхлисламов
В ковдрі народу воші завелись,
             зберись, зберись!
Кожного дня я кажу, як колись
             молись, молись !
Майже я з ранку на колінях стою
             я прошу, я прошу!
У вишиванці навколо землі
             я зможу, я зможу!
В небі трембіта ангелів звук
як колискова матусі
я випадковий свідок того
що край мій у землетрусі.
Майже на зорі дивлюсь з позаранку
               молись, молись!
Вбраний у матусину вишиванку
          останій бій, зберись!

У човні моєму вода тай заплати
           греби, греби!
Я бачу те що у кожної хати
           вороги, вороги!
Світ збожеволів давить як танки
           цей натовп, натовп!
Зривають наш герб та вішають суки
червоний сталінський прапор
          тримаймось, тримаймось!
В ковдрі народу воші з тарганами
          все ладно, тай ладно!
Бачити світ чужими очами
        не складно, не складно!
Майже я з ранку я на колінях стою
        я прошу, я прошу!
У вішиванці навколо землі
         я зможу, я зможу!
Майже на зорі дивлюсь з позаранку
         молись, молись!
Вбраний у матусину вишиванку в останій бій
          зберись!

                патріотам України   28.03.2017.