Я буду с тобой

Андрей Супрун
непотрібно шукати причин
щоб лишитись поруч з тобою
ти навіки мій адреналін
моє серце не знає покою

непотрібно шукати слова
щоб сказати найголовніше;
і дуріє моя голова
підіймемось ще вище і вище

непотрібно шукати годин
щоб дізнатись як ти сьогодні
ти назавжди лиш мій ендорфін
відшукаю тебе я  із сотні

серед ночі мені засвіти
я побачу як стати ще ближче
не потрібні нам інші світи
підеймемось все вище і вище