Випадково

Лисмир
Ми зустрілись з тобой випадково,
Випадково ми розділимо постіль.
Та зима була дуже сувора,
Вибач, я більше не зайду у гості.

Присмак ментолових цигарок,
А можливо із запахом водки.
Ми з тобою так кричимо,
Що тиша розриває нам глотки.

Твоїх зелених великих очей
Я чекала три довбаних літа.
Серед твоїх фотографій, аудіо і ночей
Я стою одягнена, але майже роздіта.

Присмак твоїх поцілунків на тілі,
Рідний голос і відчуття безпеки.
Нас розділяють сантиметри і милі,
Твоя дівчина, магазини, аптеки.

Я бачу твої очі за тим склом
Такі дитячі і такі дорослі.
Неважливо яка війна за вікном,
Запроси мене в гості.