Источник сердца. Валентина Козачук. с украинского

Иосиф Бобровицкий
Ранок сходить холодний і млистий,
Голе віття здіймають тополі,
Лиш калини  червоне  намисто,
Наче краплі   загуслої крові.

Гонять  у небі грізнії  хвилі,
Ходить ходором в танці вітрисько,
Але ми, таки, й досі  щасливі,
 Хоч тривоги   життєві  близько…

Так, осіння пора невесела,
Зореокий,  козаче  мій любий!
Та не висохли  серця джерела,
Адже знаю , що ти мене любиш!


Утро всходит холодное, мглистое,
Ветви голые тополя воздели,
Лишь калины красные мониста
На кустах, словно кровь,заалели.

В небе грязных волн гуляют переливы,
Ходит ходуном ветрило в танце,
Но мы всё же до сих пор счастлИвы,
Хоть житейские тревоги злятся...

Осени пора - куда нам деться,
Ясноокий сокол мой любимый!
Но не высох мой источник сердца,
Я ведь знаю, что тобой любима!