Спектр

Механический Песец Над Пропастью
Приреченість
Безсмертний гомін вулиць,
Відречення
Від всього, що забулось.
Пробачення
Лиш тим, кого ти любиш,
Призначення
Знайшовши, вмить загубиш

Гіпотези
Наслали чорні хмари,
Діагнози-
Твої нічні кошмари.
На протязі,
Крізь темряву за часом.
На потязі
До пекла першим класом

Волочаться
Думки по старих рейках,
Відноситься
Твій поїзд мертвим рейсом.
Утвориться
Нова хвороба смерті
І скорчишся
Від больового спектру