Ера Люцифера?

Олександр Мачула
Весь світ від Альфи до Омеги
лиш мій! – волає Люцифер, –
Мені байдужі обереги,
то лише відголос химер.

Людські мені підвладні душі,
підвладні також їх серця.
З народження мені всі служать
і аж до самого кінця!

Паную я над білим світом
все більше й більше з року в рік.
З моєї волі сонце світить
і двадцять перший – це мій вік!

Почув цю байку б кілька років
тому – я б лише посміхнувсь,
та після всіх життя уроків
вже посміхатися боюсь…

04.12.2017