Кр м листя червоного ще жовте

Людмила Дубищева
Крім листя червоного є ще і жовте,
Я створюю з них ці квітки для кохання,
Ти знаєш, мені бути янголом добре,
Роблю я квітки щоб позникло страждання.

Щоб листя не вмерло а жило ще довго,
Щоб очі порадував кольор живий.
Творю я квітки, принесу, не засуджуй так строго,
Ти мене почуй і колись зрозумій.

Шкода листя жовте, шкода і червоне,
Зроблю із них квіти, не загине ж бо жодне.