Хоч приснись мен, любий, на мить

Людмила Дубищева
Хоч приснись мені, любий, на мить,
Дай погляну твоє знов обличчя,
Як би знав ти, що так вже кортить,
Знов з тобою, як завжди, зустріться.

Хоч приснись мені, любий,на мить,
І долонів тепло подаруй,
Може досить про це вже молить,
Ти мене, як тоді, зачаруй.

Хоч приснись мені, любий, на мить,
Збережу це в словах на століття,
Ближче стане до мене блакить,
І позникне всеяке жахіття.

Мені поряд з тобою тепло,
Все найкраще в тобі є, ти сонце,
Це блакить мені щирість дало,
І мені це, мабуть, не здалося.