Це

Живи Мною
Це на сповідь ну дуже вже схоже,
якби сюжет не був би фальшивим...
"Бери крісло, постОїш? А може...?
І не здасця таким вже брехливим.
Це як гра у життя на яву:
Купа жертв, та не масове вбивство.
Я собі дивну роль оберу,
без підкорення, саме презирство".

Звірський погляд твій - постріл мисливця.

Я психолог лиш, ти - мій серійний убивця.