Латинь у переказ1 д1да Панаса

Георгий Машинец -2
66.Hic mortui vivunt, hic muti loquuntur.

Здесь мертвые живы, здесь немые говорят.

Зануритися хочеш у віки, померлих чути голос, бачить їх сліди?
Відкинь від себе сьогодення й до мудрості людської у книгарню йди.