П д ос нн дощ, що ст катимуть наче сльозини

Людмила Дубищева
Під осінні дощі, що стікатимуть наче сльозини,
Я танцюю, нехай усі бачать, бо добре мені,
Вже намокла і сукня, у мене нема ні кохання, родини,
Не питайте чому в мене очі великі, сумні.

Під осінні дощі, що стікатимуть наче сльозини,
Я танцюю і все навкруги теж зі мной,
І так добре буває коли я танцюю хвилини,
Ну а що ж то робити мені тою лютой зимой?!

Під осінні дощі, що стікатимуть наче сльозини,
Я танцюю, нехай усі бачать що добре мені,
Ми колись-то були разом, зараз ми по одинці,
Я всміхаюся щиро дощу хоча очі ще досі сумні.