Ми вже не дов ря мо лигким словам

Людмила Дубищева
Ми вже не віримо легким словам,
Все більше дивимося на людські діла,
Бо нас так кривдили і тут і там,
І серце зачинилось, щирість відняла,

Ми вже не довіряємо легким словам,
Бо брешуть всі навколо, навіть друзі,
Але ми можемо довіритись чужим рукам,
Без слів, що нам добро робили, самотужки.