Так непом тно ос нь п д йшла

Людмила Дубищева
Так непомітно осінь підійшла,
Спадає листя, все частіш ідуть дощі,
Туди, сюди і буде вже зима,
А я ще не знайома з почуттям любві.

Кудись-то забарився знову ти,
Щось інше вже шепоче про кохання,
А знаєш... я про тебе бачу сни,
Це, мабуть, від того, що ти моє жадання.

Так непомітно осінь підійшла,
Пісні вже змовкли, пташки відлетіли,
Туди, сюди і підійде зима,
А ми з тобою покохатися не встигли.