Я хочу до тебе любов моя...

Карпова Светлана Вячеславовна
Я хочу до тебе любов моя
скоріше приїдь бо я одна
тебе я чекаю, чекаю завжди
та знаю я що не повернешся ти.

Я хочу до тебе любов моя
скоріше приїдь бо я одна
мене забере та люта зима
а серце ростопить лишь прийде весна.