Признание

Росен Русев
Признание
Автор:  Росен  Русев               

Топло и уютно ми е,
когато мога да те виждам
поне на екрана на монитора.
И ми е много, много
трудно без теб.
Чувствам се като
единствения човек,
останал на земята си -
сам,
когато не чувам гласа ти
и толкова ми е пусто.
Искам да напиша нещо
красиво
и нежно, само за теб.
Искам, поне тази дарба да имах...
За да бъде за теб...