Инат

Драгана Старчевич
Мрзим те
Опет те мрзим
Мрзим те до бола, до смеха
Мрзим те као птица небо
Мрзим те као рибу река
Мрзим те као биљка сунце
Мрзим те као поља цвеће
Мрзим те што без тебе не могу
И што са тобом немам среће

Београд, 1982.