ынташ

Абу Ислам Аль-Ханафи
Я;ы hынташ – капиталистик донъяла,
У; шарттарын к;сл;п та;а,
Сы;арыла я;ы «изге я;ма»,
Д;;;; ит; – ;;енселек былыуына.

;йл;нде б;нд; «;хир;т кы;ына»,
Тырыша мя;гелекте уйлама;ка,
Донъя кыуа «hу;ыр» й;шт;р,
Я;гы; ;алды к;рhе; ;арттар.

«А;са», «А;са» тик «А;са»,
Б;нд;не; уй-фекеренд;;
А;са ;с;н ;;ил; тар;ала,
;а;ы; ;с;н ;умер;; ;;;л;.

               


                ;б; Ислам аль-Ханафи