Сонце низько над землею

Фаина Янко
Сонце низько над землею,
Ще вода хлюпоче в річці,
Вітер пестить ще лілею,
Босий берег – сива стрічка.

Облетіли всі листочки,
Всі дерева чорні, голі,
Що у лісі, що в садочку -
Лиш сосна зелена в полі.

Верби дивляться у воду
І напружено чекають,
Скоро все скує тут льодом,
Снігом все позамітає.
---------------------------