Куди ж так можна зайти?

Олександр Мачула
Питань в ООН і цілім світі злива!
Поділись де Обама, Клінтон Білл?
Перенести посольство з Тель-Авіва
команду дати міг лише дебіл…

Рядном вологим навіть глузд вже криють,
хоч вибухи лунають, все в диму…
Я не здивуюсь, як тепер відкриють
диппредставництва на Донбасі і в Криму!

06.12.2017