Украина

Юлия Чернышева 3
Мов чарівний спів солов’я,
Що росу на світанку п’є
Україна, доля моя,
Україна, щастя моє!
До багатства твого і слави
Простягалися сотні рук,
І числені ворожі лави
Завдавали нестерпних мук.
Злії вороги-яничари
Звоювать тебе не змогли -
Хто приходив до нас з мечами,
Від мечей наших полягли.
Наді мною - блакить небесна,
Вдалині - золоті поля.
Ти не згинула, ти воскресла,
Україна, доля моя!
Ще чекають нас дні щасливі,
Ще розквітне наш рідний край,
Чистим золотом вкриє ниви
Щедрий, викоханий врожай.
Ще могутнішою у світі
Стане рідна моя держава,
Понесе над ланами вітер -
Україно, навіки слава!
Хай же рідних небес блакить
Не захмарить лиха година,
Хай Господь поблагословить,
Кожен час твій, моя Країно!

Написано в 2006 году