Правда

Руслан Церковный
Лиш там, де бачиш правду ти –
Нема путі підходу.
Знайдеться ворон у житті,
Котрий клює свободу.

І я вважаю правда є…
До неї йти не досить.
Найкращим буде зберегти
В собі, що серце носить.

Бо кожне серце і душа
Одну тримають суть.
Вони тримають тишину,
Й тебе там не знайдуть.

Коли я бачу в тобі честь –
В тобі людину бачу.
Тоді кажу і я собі:
«Я також дещо значу!».

_____________________
© R. Tserkovnyy, 2017