Татарга Аллах кирэк шул жуймаска туган телен...

Римма -Карамниса Арсланова
Эни, этилэр иманы, сынавын уза алмаган,
Татарга Аллах кирэген, донья куып оныткан,
Ярарга бик нык тырышкан, яулыгын салып аткан,
Ярым шэрэ, ярым иман, телендэ оныттырган.
Калдырган Аллах андыйен, Аллахны калдырганын,
Аллах татарга кирэк шул, жуймаска туган телен,
Аллах ярдэмен сорарга буген кирэк татарга,
Анын очен татар кайтсын, тулаем иманына,
Гамэллэрдэ тел сакланыр, иман гыйбэдэтендэ,
Милли татар килэчэге, бер Аллахнын кулында!