Выбрал или нет?. Сборник Графити. Ч. 5

Любисток Олександр
Я обрав свій шлях, йти за призначенням,
Допомогти світу якнайбільше
Поки життя не сказало до побачення.
Так сил я не мав,
але ніхто на довго мене не ламав.
Хоч я не герой, але все-таки сильний,
Хоч іноді мені допомагає  те, що я імпульсивний.

Так я був в темряві, але це мені не заважало,
Адже зло всього лише хвороба, тепер мені вже нічого не загрожувало.
Мої брати побудували мені вихід із діри,
А ворон дав мені варіанти що я мусив зробити.
Алкоголь тепер не лікарський засіб від болю,
А тепер лише як дегустаційно-мистецький препарат - я тільки вина собі дозволю.

Зло що ховалося в мені,
Тепер боїться мого імені.
Я заставив його на себе працювати,
Коли потрібно мені яскравіше палати.