Буде квiтень, травень, червень милий...

Сергей Шелковый
***


Не старіє той, в кого немає
зайвого часу, аби старіти.
Знову квітень, мов чаклун, здіймає
молоді, яскраво-ніжні квіти.

Буде квітень, травень, червень милий,
скресне знов Господня тепла ласка.
Світ цей - першоцвіти край могили,
а не тільки моторошна казка.