Чому Весна залюблена у Осiнь...

Владимир Прохода
          Натхненням стали рядки:
           http://www.stihi.ru/2017/12/05/4796
            автор: На Манжетах Вишиванки, вони виділені лапками.
       
"Чому весна залюблена у осінь, щось у природі сталося не так?"

Бо ще живе кохання моє й досі,нектар солодкий твій ще на устах...


"Чи досить ночі, випрохати зірку, щоб нам стежину виткала одну?"

Ми намалюємо удвох їх цілу низку, вблагаємо небесну сивину...


"Моя душа в благенькій одежині, – чи є тепло у променях зими?"

Про це не бійся, ми уже єдині, кохання нам розстелить килими...


"Видніє… І якраз прислівник "ясно" означить всіх думок моїх політ."

-Бо Віра у гармонію не гасне, повсюди з нами буде божий слід...


"Й ти не тривожся, в мене дома літо забуло знову кольорові сни."

Хай надихає рими своїм цвітом, мелодію гітарної струни...


 П.В.М.     07.12.2017г.