Ти ще цiлуeш промiнь сонця

Валентина Кондратенко 2
Ти ще цілуєш промінь сонця
До мене ніч у сінцях стала
Ти світ запрошуєш до танцю
Я кращі дні пороздавала
Ти ще летиш,а я волочусь
Попід холодними дворами
Тобі ще день напне сорочку
Новими,свіжими вітрами
Бо ти ще полудень квітчастий
Я заходу вечірнє скерцо.
Тобі ще усміхнеться щастя…
Без тебе сиротіє серце.
                03.12.2017р. Олексіївка