За все прийдеться заплатити

Олександр Мачула
Украдене – не принесе вам щастя.
Цю істину, хоч як тут не крути,
не спростувати навіть і причастям.
За підлість доведеться заплатить.

Платити доведеться не грошима,
не золотом, не сріблом. Та затям,
хоч впевнені, що всі непогрішимі,
платити доведеться вам – життям.

Життям своїм, своїх дітей і внуків,
уникнути не вдасться кабали.
І душі не відчують Неба звуків,
свої ви душі бісу продали.

Всіх крамарів давно чекає пекло,
прокляттями устелено їх шлях.
А що чекати тим, хто крав запекло,
у кого стільки крові на руках?!.

Ті руки згодом тягнуться до Неба
з проханнями „помилуй“ і „спаси“,
але за все сповна платити треба.
Смоли вам, а не Божої роси!

08.12.2017