Твiй милий стан

Клавдия Дмитрив
Твій  милий стан і твої милі очі
Зачарували вже  мене  давно.
Пригадую  слова  єдині  і  пророчі,
Що в  пам’яті  лежать,немов рядно.

Твоя  душа  і усмішка  грайлива
Так  легко  зводять з  розуму  мене.
Мов  спека  і  раптова  літня  злива,
Мов  вітер,що  дерева  сколихне.

Твої  слова  і  твої  ніжні  руки
Затамували  подих  не  на мить.
Відчув  давно  душевні  якісь  муки,
І  серце  за  тобою  вже  болить.

10.12.2017 р.